Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες των Samsung Galaxy S9 και S9+

*
Η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει το Galaxy S9 τον επόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress και το VentureBeat δημοσιεύει εικόνες που όπως υποστηρίζει δείχνουν τη συσκευή αλλά και το S9+. To μπροστά μέρος τους δείχνει το ίδιο με αυτό του Galaxy S8 κάτι που σημαίνει ότι η οθόνη του S9 δεν θα έχει bezels και θα υπάρχει το Bixby button. Επιπλέον, σύμφωνα με το VentureBeat το μέγεθος της οθόνης του Galaxy S9 θα είναι 5,8 ίντσες και στην καρδιά του θα χτυπάει το Snapdragon 845 chipset της Qualcomm, με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το S9+ θα έχει οθόνη μεγέθους 6,2 ιντσών, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Όσο για τη βασική κάμερα, θα είναι ανάλυσης 12MP, με aperture που θα κυμαίνεται μεταξυ f/2,4 και f/1,5. Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει οτι ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος θα είναι τοποθετημένος κάθετα σε σχέση με την κάμερα και κάτω από αυτή, σε θέση που θα διευκολύνει τη χρήση του. Η μπροστινή κάμερα θα έχει ανάλυση 8MP και στο κάτω μερος της συσκευής θα υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία. Τέλος, το VentureBeat αναφέρει πως το λανσάρισμα των S9 και S9+ θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*